Animatie Studio Werp / Portfolio van Klaas Lageveen

Contact / Over onsWat wij doen

pijltjeKennismaken? Sparren over een project?
Neem gerust contact op.


Studio Werp

bel naar: +31 (0)6 38 499 555
mail naar: klaas@werp.nl
Of via het contact formulier  >>

Bezoek adres
Havenstraat 15b
5211 WC  ‘s-Hertogenbosch

skype: klaas.lageveen /
KVK: 30234027

 

 

streeppijltjeOffertes: Onze producties zijn altijd maatwerk. Specifiek gemaakt voor specifieke klanten.
Een vaste prijs kunnen we hier dus niet geven, maar wel kunt u vrijblijvend een offerte opvragen.

pijltjeStages: Wil je stage komen lopen? Wij hebben 1 stageplek beschikbaar en zijn een s-bb erkend leerbedrijf.

streep

 

 

Over Ons

pijltjeWerp is een gedreven animatie buro gespecialiseerd in motion design en animatie. Wij verzorgen 2D en 3D animaties die opvallen in het continue evoluerend landschap van media en entertainment. Het werk wat we hier doen betekent veel voor ons en we benutten ons en uw creatieve talent  om uw ideeën te visualiseren, tot leven leven te brengen met de juiste specialisten en het juiste gereedschap.

Clients:
Een aantal cliënten waar we, direct of indirect voor werken en gewerkt hebben.
Unilever – Philips – ING – Rabobank – KLM – Blue Circle – OLA – Rijksoverheid – Nuon – DSM – Stichting Plint – TomTom – KRO – Efteling – HI – Lipton Ice Tea – Stichting MEE

Netwerk
Wij  beschikken over een groot netwerk van vakkundige animatoren, ontwerpers, schrijvers, sounddesigners, en cameramensen die wij naar gelang de wensen en eisen van het project kunnen inzetten.

naar boven

 

streep

Diensten

pijltjeWerp denkt graag met u mee over hoe uw organisatie zich het beste kan profileren en hoe uw product of dienst de uitstraling krijgt die het nodig heeft. De eerste indruk is belangrijk, daarom is het hebben van een volwassen uitstraling onmisbaar in uw organisatie. Een animatie maken is in wezen heel simpel. Toch heb ik hieronder de verschillende stadia neergezet om tot het eind-produkt te komen. Sommige stadia wijzen zich vanzelf, en anderen zijn optioneel.

 

Pre-produktie

Het doel, de doelgroep en de sfeer van de film worden in één klap helder. Samen met de klant werken we samen aan een goed communicatie-concept, en kijken we wat nodig is om dit te visualiseren.
Storyboarden betekent het visualiseren van de film voordat er iets gefilmd of geanimeerd wordt. In deze fase wordt de lengte van de shots en scenes duidelijk. Camera standpunten en bewegingen worden uitgedacht en gevisualiseerd.
Storyboarden betekent het visualiseren van de film voordat er iets gefilmd of geanimeerd wordt. In deze fase wordt de lengte van de shots en scenes duidelijk. Camera standpunten en bewegingen worden uitgedacht en gevisualiseerd.

Produktie

Een film moet ook ontworpen worden. Alles wat in beeld te zien is moet over na gedacht en ontworpen worden. Hoe ziet de film eruit? Hoe zien de omgevingen eruit. Welke kleuren gaan er gebruikt worden. Wordt het 2D of 3D. Karakters moeten ontworpen worden. Voor welke ‘look’ wordt er uiteindelijk gekozen, en nog veel meer.
Na de ontwerp fase moeten deze ontwerpen geanimeerd worden, in shots en in scenes. Dit kan zowel in 2D als in 3D. Denk bijvoorbeeld aan producten, karakters of camera-bewegingen.
Dit is een hele brede term maar grof gezegd is het toevoegen van digitale elementen aan live-action. Van een geanimeerd karakter, een explosie. green screen, digitale make-up, of zelfs het weghalen van elementen uit de film, etc. Er zijn heel veel mogelijkheden.
streep

naar boven