Selecteer een pagina

 Animatie productie.Wil je er een animatie laten maken?
Zo gaat het in zijn werk.

Eerst bel je of mail je ons om een afspraak te maken. We gaan goed het animatie project bespreken. Ontvang een offerte en zo kunnen we beginnen met het schrijven van het script en het storyboard. Natuurlijk in goed overleg en goede besprekingen. Daarna begint de animatie Productie. We gaan hard aan de slag met ontwerpen van karakters, achtergronden en stijl. Die gaan we lekker in beweging zetten. En wanneer we allemaal tevreden zijn volgt het geluid met een Voice-over & Sounddesign. Hiermee wordt het videoproject afgewerkt, en gefinetuned. Totdat we samen met alle feedback en aanpassingen een prachtige animatie hebben die jij en wij met trots kunnen laten zien. De animatie is opgeleverd.

 

Ben je geïnspireerd? Neem contact op en dan gaan we beginnen.

 

Veel voorkomende vragen.

Hoe snel kan m’n video klaar zijn?


Afhankelijk van je project. Bijvoorbeeld, is er al artwork? Of ligt het ontwerp proces bij ons? Een korte logo animatie kan al in 2 dagen klaar zijn maar jouw uitleg animatie van anderhalve minuut kan 3 weken klaar zijn. We calculeren ook tijd in voor feedback. Voor langere projecten nemen we graag meer tijd. Want haast is zelden goed. Graag nemen we de tijd om rustig en met aandacht ons te concentreren

Kan ik zo’n animatie overal tonen?


Ja, dat kan overal. Meestal heb je al een idee waarvoor je de animatie wilt hebben. De meeste animaties die we maken zijn van HD tot 4K. Maar ook maken we hoge of vierkante animaties die je op alle kanalen kan laten zien.


En met teksten in beeld of met ondertitels kun je je video ook zonder geluid gebruiken. 

Hoeveel kost een animatie?

Geen enkele animatie is gelijk. Allerlei factoren bepalen de kosten. Wil je één of meerdere animaties en wat komt er in beeld? Wil je één karakter of drie? Is het 2D of 3D? Wil je een Voice-over? En hoe lang denk je dat de animatie zou moeten duren.
Neem contact op en bespreek je wens. Stuur ons je briefing, want kunnen we richtprijzen opsturen zonder dat het natte vingerwerk wordt.

2D Animatie • Karakter animatie • 3D Animatie • Motion Design • Illustratie • 

Heldere animatie filmproductie.
Zodat u zich kunt concentreren op strategie, verhalen en bedrijfsgroei.