Animatie produktie: Hoe wij werken.


Onze werkwijze voor het maken van professionele animaties is simpel en effectief.

Het begint met een vrijblijvend gesprek waarin we eerst het project bespreken. Het doel ervan, de doelgroep, het beoogde resultaat. 

Op basis daarvan maken we een offerte op maat en gaan we aan de slag met het schrijven van het script en storyboard.

Vervolgens starten we met de animatieproduktie en voegen we een voice-over en sounddesign toe. We werken net zo lang aan de animatie tot dat de animatie helemaal perfect is. 

Wij begrijpen dat elke klant uniek is en daarom bieden we altijd maatwerk aan. Onze ervaren en creatieve team zorgt voor een animatie die past bij jouw wensen en doelstellingen.

Wil je meer weten over onze diensten of een vrijblijvend gesprek aanvragen? Neem dan contact met ons op.

We staan klaar om samen met jou aan de slag te gaan en jouw verhaal tot leven te brengen!

 
Schets Animatie

Veel voorkomende vragen.

Hoe snel kan mijn animatie klaar zijn?


Dit hangt af van het project. Is er al artwork aanwezig of ligt het ontwerpproces bij ons? Een korte logo-animatie kan bijvoorbeeld al binnen 2 dagen klaar zijn, terwijl jouw uitleganimatie van anderhalve minuut wellicht 3 weken in beslag neemt. We houden ook rekening met feedbacktijd en voor langere projecten nemen we graag meer tijd. We willen ons namelijk rustig en met aandacht kunnen concentreren, want haastige spoed is zelden goed.

Kan ik zo’n animatie overal tonen?


Ja, onze animaties zijn geschikt voor alle kanalen. We maken de meeste animaties in HD tot 4K, maar we kunnen ook hoge of vierkante animaties maken die op elk platform kunnen worden gebruikt. Bovendien kunnen we ook teksten in beeld of ondertitels toevoegen, zodat de animatie zonder geluid kan worden gebruikt.

Hoeveel kost een animatie?

De kosten van een animatie hangen af van verschillende factoren, zoals het aantal animaties dat je nodig hebt, wat er in beeld komt, het aantal personages en of het 2D of 3D animatie betreft. Wil je een Voice-over en hoe lang moet de animatie zijn? Stuur ons je briefing en wij maken een richtprijs voor je op.

Heb je nog andere vragen over onze animatiediensten of wil je meer informatie?
Neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd klaar om je te helpen!

2D Animatie • Karakter animatie • 3D Animatie • Motion Design • Illustratie • 

Onze animatie filmproductie zorgt voor heldere communicatie, zodat jij je kunt concentreren op strategie, verhalen en bedrijfsgroei.