Animatie Studio Werp / Portfolio van Klaas Lageveen

Diensten

Iedereen heeft zijn eigen verhaal.
En hoe breng je jouw verhaal nu onder de aandacht op jouw manier. Want soms kan het lastig zijn om dat verhaal op een goede manier te vertellen. 

Dat kan (daarvoor bent u hier nu ook) natuurlijk via animatie. Via animatie en een verhalen maker zoals ik.
Animatie is erg toegankelijk. Het vertelt uw verhaal in uw eigen stijl, en het vertelt uw verhaal op een eenvoudige en aantrekkelijke manier.
Samen met mij duiken we in uw verhaal. We halen de onderste steen naar boven en gaan kijken welke stenen nodig zijn om uw verhaal te bouwen. Welk publiek u wilt raken en hoe we dat gaan bereiken. 

Wilt u ook uw verhaal vertellen? Vertel hem gewoon aan mij en samen gaan we dat verhaal maken.

 

 

 

Opdrachtgevers waar we, direct of indirect voor werken en gewerkt hebben:

 

 

 

 

Werp is een creatief & ervaren animatie buro. Gespecialiseerd in motion design en animatie verzorgen wij 2D en 3D animaties die opvallen in het continue evoluerend landschap van media en entertainment. Het werk wat we hier doen betekent veel voor ons en we benutten ons en uw creatieve talent  om uw verhalen te visualiseren en tot leven te brengen met de juiste specialisten en het juiste gereedschap.

Netwerk
Wij  beschikken over een groot netwerk van vakkundige animatoren, ontwerpers, schrijvers, sounddesigners, en cameramensen die wij naar gelang de wensen en eisen van het project kunnen inzetten.


Per aantal gewerkte uren laten we bomen aanplanten zodat onze ‘footprint’ klein blijft.
Op deze manier blijft Werp en uw opdracht CO2 neutraal. Voor meer informatie www.treesforall.nl