Animatie Studio Werp / Portfolio van Klaas Lageveen

Diensten

Werp is een animatieburo.
Animaties maken we voor bedrijven die over een idee of een product willen vertellen.
Voor communicatieburo’s die over branding en loyalty gaan. En voor kinderprogramma’s die heel erg leuk zijn om te kijken.

Animaties maken we natuurlijk ook omdat het leuk en uitdagend is.
Om echt in een onderwerp te duiken, mee te denken over de vraag en over het verhaal.
Hoe zorgen we dat de vraag, uw vraag, de hoofdrol krijgt.

Of het nu over een animatie van 30 seconden gaat of 10 minuten: 
het maken van een animatie is een proces. Hieronder staan de verschillende fases van een animatieproductie.

 

Pre-produktie

pijltjeConceptontwikkelingSamen met u, de opdrachtgever werken we samen aan een goed communicatie-concept. Is het zakelijk of willen we juist luchtigheid en humor? Wat sluit het beste aan bij de doelgroep? Wat wordt de boodschap?pijltjeScriptUitleg animaties zijn bedoelt om kort en duidelijk te zijn. In het script vertellen we op een heldere creatieve manier de juiste boodschap die de doelgroep aanspreekt.pijltjeStoryboardEen storyboard is het uitschetsen van het script. Hiermee kunnen zien of we op één lijn zitten. Camera standpunten, bewegingen en de layout worden uitgedacht en gevisualiseerd. Komt de boodschap en het doel goed over? Klopt het met wat we willen vertellen? Na feedback wordt dit verder uitgewerkt in een geanimeerd storyboard/animatic. Zien we het voor ons? Dan gaan we verder naar de volgende stap. 

Produktie

pijltjeOntwerp en IllustratieEen film bestaat natuurlijk uit plaatjes. Alles wat in beeld te zien is wordt ontworpen en getekend. Welke kleuren gaan er gebruikt worden? En welke stijl is passend? Wordt het 2D of 3D? Moeten er karakters ontworpen worden.  en nog veel meer.pijltje2D of 3D animatieNa de ontwerp fase gaan we animeren. Karakters, producten, objecten, camera bewegingen, streepjes, friemeltjes;  het wordt allemaal in beweging gebracht.pijltjeCGI/Digital EffectsEen brede term maar het is toevoegen van digitale elementen aan live-action. Van een geanimeerd karakter, een explosie. green screen, digitale make-up, of het weghalen van elementen uit geschoten film, of juist toevoegen zoals set-extensions etc. Vraag naar de mogelijkheden.

streep

                                            Over

Werp is een creatief & ervaren animatie buro. Gespecialiseerd in motion design en animatie verzorgen wij 2D en 3D animaties die opvallen in het continue evoluerend landschap van media en entertainment. Het werk wat we hier doen betekent veel voor ons en we benutten ons en uw creatieve talent  om uw ideeën te visualiseren en tot leven te brengen met de juiste specialisten en het juiste gereedschap.

Netwerk
Wij  beschikken over een groot netwerk van vakkundige animatoren, ontwerpers, schrijvers, sounddesigners, en cameramensen die wij naar gelang de wensen en eisen van het project kunnen inzetten.

Clients:
                                                                         Een aantal cliënten waar we, direct of indirect voor werken en gewerkt hebben:


Per aantal gewerkte uren laten we bomen aanplanten zodat onze ‘footprint’ klein blijft.
Op deze manier blijft Werp en uw opdracht CO2 neutraal. Voor meer informatie www.treesforall.nl